Επενδύσεις στην Ελλάδα

Γιατί να επενδύσετε στην Ελλάδα

Σε σύγκριση με άλλες χώρες της ΕΕ που προσφέρουν άδεια διαμονής επί μακρόν διαμένοντος μέσω επενδύσεων, η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές. Λόγω του ότι βρίσκεται σε μια προνομιούχα και στρατηγική τοποθεσία, η Ελλάδα είναι η ιδανική βάση για επενδυτές που αναζητούν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ευρώπη ή θέλουν να κάνουν την επιχείρησή τους διεθνή. Η χώρα υπερηφανεύεται για τις κορυφαίας ποιότητας υποδομές υλικοτεχνικής υποστήριξης και επικοινωνιών της και έχει πρόσβαση στις αναδυόμενες αγορές υψηλής ανάπτυξης των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. 

Η δεκαετής οικονομική κρίση της Ελλάδας είχε ως αποτέλεσμα την υποτίμηση της ακίνητης περιουσίας. Αυτό σημαίνει ότι, σε σύγκριση με άλλες πρωτεύουσες της δυτικής Ευρώπης, οι τιμές των ακινήτων εξακολουθούν να είναι χαμηλές και ανταγωνιστικές. Καθώς οι οικονομικές δραστηριότητες ανακάμπτουν, οι τιμές αυξάνονται, επομένως εμείς, στην JDCorporate & Partners, πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις. 

Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, μέσω της ευρείας συλλογής μας από οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, και τελικά, να αγοράσετε το ακίνητο που έχετε επιλέξει και να αποκτήσετε άδεια διαμονής μέσω επένδυσης. 

Η Χρυσή Βίζα στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα Ελληνική Χρυσή Βίζα είναι το μέσο των επενδυτών για να γίνουν κάτοικοι της Ευρώπης, να ταξιδέψουν ελεύθερα εντός της ζώνης Σένγκεν, να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Ελλάδα εάν το επιθυμούν και κυρίως να δημιουργήσουν εισόδημα από την απόδοση της επένδυσής τους, καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί ή επιβαλλόμενοι κανόνες στη διαχείριση του ακινήτου όπως σε άλλες χώρες της ΕΕ. 

Το πρόγραμμα εισήχθη από την ελληνική κυβέρνηση το 2014. Με ελάχιστη επένδυση 250.000 ευρώ, οι υπήκοοι τρίτων χωρών λαμβάνουν άδεια διαμονής επί μακρόν διαμένοντος, με την προοπτική να αποκτήσουν αυτόματα την ιθαγένεια της ΕΕ μετά από επτά χρόνια. Μεταξύ άλλων κινήτρων είναι και το χαμηλό κόστος διαβίωσης και η υψηλή ποιότητα ζωής που προσφέρει η χώρα. 

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα προσφέρει το πιο οικονομικό πρόγραμμα απόκτησης άδειας διαμονής μέσω επένδυσης στην Ε.Ε. Με την αγορά ακινήτου τουλάχιστον 250.000€, οι υπήκοοι τρίτων χωρών έχουν πλήρη πρόσβαση (ελεύθερη μετακίνηση) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις χώρες της ζώνης Σένγκεν.

Άλλα πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνουν:

Το Πρόγραμμα Χρυσή Βίζα σε 5 Βήματα

01

Βρείτε το ακίνητο που επιθυμείτε, ξεφυλλίζοντας τις καταχωρίσεις μας.

02

Επισκεφτείτε την Ελλάδα και συναντήστε τα στελέχη μας για να επιθεωρήσετε τα ακίνητα της προτίμησής σας.

03

Αποκτήστε το ακίνητο της επιθυμίας σας, αξίας τουλάχιστον 250,000€, υπογράψτε το τελικό συμβόλαιο και αποκτήστε τους τίτλους ιδιοκτησίας.

04

Με τις δωρεάν νομικές συμβουλές των δικηγόρων μας, συλλέξτε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και προχωρήστε στη διαδικασία αίτησης για τη Χρυσή Βίζα.

05

Ο αρμόδιος δικηγόρος μας θα πάρει την Μπλε βεβαίωση σας και θα κανονίσει το ραντεβού σας για τη διαδικασία συλλογής βιομετρικών στοιχείων, με το πέρας της οποίας θα παραλάβετε τη Χρυσή Βίζα.

Σχετικά

Εταιρικό προφίλ

Η JDCoroprate & Partners  είναι ένα συμβουλευτικό γραφείο το οποίο προσφέρει στους πελάτες του τους πιο καινοτόμους, σύγχρονους και αποδοτικούς τρόπους για να  μπορέσουν να εισχωρήσουν και να δραστηριοποιηθούν στις αγορές, είτε πρόκειται για εγχώριες, Ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές.

The Idea

Μια από τις βασικές υπηρεσίες της JDC είναι και η παροχή συμβουλών επιχειρήσεων οι οποίες μπορεί να σας παρέχουν άριστες λύσεις όσον αφορά στην ίδρυση και εγγραφή της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Διεθνούς σας εταιρείας, στον τομέα της εταιρικής ταυτότητας, της στρατηγικής ανάπτυξης, στον φορολογικό σχεδιασμό, σε θέματα Real Estate, στη συγγραφή διαφόρων συμφωνιών και συμβολαίων.

We provide expert advice for all size businesses.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Latest update